Lejaan: Obdarujte novomanžele luxusním pohodlím

2Fnhs5cg

LEJAAN | POVLEČENÍ | LUXUS | ORIGINÁLNÍ DAR | PRAKTIČNOST | POHODLÍ


Chcete darovat novomanželům originální dar, který přenese pocit pětihvězdičkového hotelu až k nim do ložnice? Toužíte věnovat něco, co elegantně dotvoří nově budovaný domov? Dárek snoubící praktičnost, design, pohodlí i lokální výrobu? Produkty Lejaan jsou tou pravou pozorností, která vykouzlí úsměv na tváři a přispěje k manželství jako v bavlnce.

Povlečení, kterému podlehnete

Lejaan je mladá česká značka, která si zakládá si na spojení komfortu s luxusním designem a neutuchající lásce k přírodě. V jejich nabídce objevíte kromě prémiového povlečení také kvalitní ručníky, doplňky v podobě plédů či přehozů i dárkové poukazy, se kterými rozhodně nešlápnete vedle. Každý kousek se pyšní praktickými detaily i autorskou paletou barev, díky které je možné produkty navzájem perfektně kombinovat.

Začátek společné cesty protkaný komfortem

Co tedy z rozsáhlé nabídky Lejaan vybrat? Máme pár tipů, které oba novomanželé bezesporu ocení!

Županové unisex duo padne každému zamilovanému páru. Měkké obejmutí ze 100% bavlny má minimalistický design, sofistikovaný střih a vysokou gramáž. Jedná se o pohodlný kousek, který nesmí chybět v koupelně nikomu, kdo stojí o každodenní domácí wellness zážitek. Mezi hlavní bonusy patří praktická kapuce, poutka na pásek ve dvou úrovních pro postavu jakékoliv výšky či dodání ve speciální dárkové krabici, jež byla s možností osobního věnování navržena přesně pro tyto případy.

ZSTpVqSQ

Set povlečení Lejaan je klasikou, která nikdy nevyjde z módy. Udržitelné a minimalistické ložní prádlo svými jedinečnými odstíny bezpodmínečně podtrhne interiér jakéhokoliv domova. Oslní nejen svou kvalitou a hebkostí, ale i funkčními detaily. Pokud tápete, jakou barvu vybrat, doporučujeme sáhnout po čistě bílých odstínech. Ty poslouží jako praktický základ pro možné budoucí ladění. Posuďte sami!

a46fTKjQ

Pokud se chcete držet praktičnosti, stává se jasnou volbou koupelnová výbava. Ručníků není nikdy dost, obzvlášť pak těch kvalitních v neutrálních odstínech a z jemného bavlněného froté. Jednoduše symbol domácího wellness, který okamžikem promění koupelnu v luxusní lázně.

t1XYNsRk

Raději sázíte na jistotu? Nechte výběr na hrdličkách a pořiďte Lejaan dárkový poukaz. Možnost volby je totiž často tím nejlepším darem.

7zXgE5Mc

 foto: archiv Lejaan