Květinové líčení s Ninou Beran

Tohle jsem dělala pro vás

PŘÍRODNÍ KOSMETIKA | NON TOXIC | NINA BERAN | KVĚTINOVÉ LÍČENÍ | MAKEUP ARTIST 


Přírodní kosmetika si čím dál hojněji nachází cestu do našich koupelen a ruku v ruce s ní by mělo jít i líčení. Kdo jednou pocítil lehkost, kterou pleti dodá kosmetika bez syntetik, nebude ji chtít přikrýt syntetickým makeupem. Jak se vyznat v non toxic produktech? Poradí nám kosmetička a makeup-artistka Nina Beran.

„Na trhu je mnoho možností a běžný klient se v nich snadno ztratí. Bohužel nestačí jen důvěřovat obchodnímu označení, proto ráda zkoumám složení a produkty testuji,“ popisuje Nina. Kosmetiku si pouštíme nesmírně blízko k tělu, denně ji používáme, dýcháme a vstřebáváme – a s ní i toxické látky, které mohou ovlivnit naše zdraví. Květinové líčení žádné takové látky neobsahuje, ideálně by jeho složení mělo být stoprocentně přírodní a zároveň plně funkční. „S klientkami ráda projdu jejich kosmetiku, vyřadíme to nejhorší a postupně přecházíme na netoxické přírodní produkty. Není třeba mít obavy, že makeup a líčení na přírodní bázi nesplní vaše představy. Produkty od značek Zuii, Ilia, Inika nebo Ere Perez jsou skvělé a plnohodnotně zastoupí konvenční kosmetiku.“ Kvalita vstupních ingrediencí se pochopitelně odráží v ceně. Výhodou ale je, že na běžné líčení vystačíte s několika málo produkty. Trend multilíčidel je úžasně pohodlný a vyhoví jak v každodenním provozu, tak při slavnostních příležitostech. Pleť se nezanáší, krásně dýchá a odmění se vám svěžím vzhledem. Nina často líčí nevěsty, ale také herečky, a její klientky potvrzují, že přírodní líčení pleti nesmírně svědčí.

Nemusíte zítra ráno přemýšlet, jestli si rty dát balzám z parafínu a na oči stíny s alergenním karmínem. Zdravější hydrataci zvládne rtěnka s bambuckým máslem a stíny vám vykouzlí damašská růže, heřmánek a květy jasmínu. Díky, přírodo!

Nina Beran 2

Eva Neužilová

M1chelle

text: Helena Stiessová | foto:  Everbay , archiv Nina Beran, Eva Neužilová, archiv Nina Beran