ZAUJALO NÁS: Ultra Premium Apartments

upa

ULTRA PREMIUM APARTMENTS I LUXUSNÍ UBYTOVÁNÍ I SVATEBNÍ CESTA I ČESKÝ KRUMLOV


Investiční poradci v době rostoucí inflace radí nenechávat peníze na běžných účtech, ale investovat – do nemovitostí, zlata, akcií, pozemků, starých vín, umění. Do věcí, které dávají smysl. My k tomu dodáme: do zážitků a společně strávených okamžiků. Ty si můžete vychutnat třeba v Českém Krumlově, kde dva přátelé a spolumajitelé společnosti Ultra Premium Brands koupili historický dům a proměnili ho ve tři prémiové apartmány. 

upa2

Jiří Rabel a Jakub Janeček společně už spoustu let cestují po světě a pátrají po těch nejlepších destilátech, likérech i přírodních vínech. Založili proto společnost Ultra Premium Brands, která to nejkvalitnější pití doručí i českým zákazníkům. Na cestách také zjistili, jak důležité je krásné ubytování, kde se cítíte dobře. A tak v jižních Čechách vytvořili i to. V roce 2016 koupili Jiří s Jakubem historický dům ze 16. století v srdci Českého Krumlova. Přestože byl během své existence několikrát přestavěn, rozšířen a v roce 1929 prošel radikální prvorepublikovou přestavbou, byl před pěti lety v dost zuboženém stavu. Podnikaví muži se proto rozhodli svěřit jej do rukou architektu Marku Sodomkovi, který s Ultra Premium Brands spolupracoval už na pražském showroomu Warehouse #1. Výsledkem je bistro Topinka, a hlavně tři stylové apartmány Ultra Premium Apartments.

Apartmán1-Edit (kopie 3)

Z balkonu máte křivky Vltavy a staré centrum Krumlova jako na dlani. Uvnitř velkorysého prostoru nechybí například krb, pohodlné sezení, překrásná vana uprostřed místnosti a samozřejmě postel, z níž nebudete chtít vylézt. Přesvědčte se sami, že tady za své peníze dostanete pravděpodobně více, než očekáváte.

Apartmán 3 posezení na terase

Snídaně Topinka

text: Hana Janišová a Zdenka Tomkis I foto: archiv Ultra Premium Apartments