ZAUJALO NÁS: Šperky z ateliéru Klenota

Klenota_archiv_1

ŠPERK I ATELIÉR KLENOTA I ŘEMESLO I SNUBNÍ PRSTENY


Jen stěží si lze představit svatbu bez snubních prstýnků. Mají svou důležitou úlohu při samotném obřadu, ale jejich význam přetrvává po celou dobu partnerství jako připomínka vzájemné lásky a oddanosti. Ne nadarmo se říká, že je někdo „okroužkovaný“. A toto okroužkování může dnes vypadat velmi rozmanitě.

Klenota_archiv_3

V ateliéru KLENOTA si zakládají na kvalitě a precizním zpracování. Jejich ideálem je nadčasová elegance. Drží se klasických designů a dodávají jim svěží, moderní vzhled a nádech jedinečnosti. Inspirují se aktuálními trendy, vždy ale myslí na to, že šperk by měl být věčný i ve smyslu módy a krásy. Ateliér se nachází přímo v centru Prahy, ale nákup a servis zařídíte pohodlně i online

Snubní nabídka KLENOTA je opravdu široká, proto se nebojte si svůj ideální prsten vysnít. Mezi nejoblíbenější snubní prsteny patří aktuálně zcela právem ty diamantové, zejména oblíbené eternity designy, které díky výraznému diamantovému třpytu působí nevšedně a neobyčejně. Ke kombinování a vrstvení se zásnubním prstenem se dokonale hodí prsten zakřivený do špičky v provedení „Chevron”. Ten totiž poskytuje dostatek prostoru pro centrální kámen tak, aby naplno vynikla krása obou šperků.

Klenota_archiv_2

Velmi oblíbenou variantou jsou snubní prsteny z bílého zlata, jsou totiž velmi univerzální a nejčastěji se na nich oba v páru shodnou. Své zastoupení má také tradiční žluté a něžné růžové zlato, které se těší stále větší oblibě. Dávno už neplatí, že prstýnek pro ženu a muže musí vypadat stejně. Mohou mít jinou barvu i tvar, nenápadným jednotícím prvkem pak může být třeba společná rytina. V KLENOTA vám vždy ochotně pomohou prsteny vybrat a nakombinovat tak, aby k sobě dokonale ladily, ale zároveň odrážely osobnost každého z vás.

Klenota_archiv_5

Snubní prsteny vás budou doprovázet na každém vašem kroku, proto vlastnosti, které by jim neměly chybět, jsou tvrdost a odolnost. Ty jsou dány především použitým materiálem a kvalitním zpracováním. Šperkaři KLENOTA pracují výhradně s pravými materiály – 14k zlatem a diamanty. Ke každému šperku navíc dostanete certifikát pravosti a doživotní servis zdarma.

Hlavní rada je jasná: najděte si takové snubní prsteny, které budete rádi nosit každý den.

Klenota_archiv_4

text: Klenota I foto: Klenota