PŘEDSTAVUJEME: Snoubení

Obalka_ruzova

SNOUBENÍ I ŠPERKY I DESIGN I PRSTENY I KATALOG


Snubní prsteny od českých designérů na jednom místě. Czechdesign spouští projekt Snoubení. 

Zásnubní a snubní prsteny jsou tradiční záležitostí. Svým významem přesahují hranice šperku – jsou emocí, osobním talismanem i příběhem o spojení dvou životů v jeden. A čeští designéři věnují tvorbě těchto intimních předmětů speciální péči.  

Prsteny doposud zůstávaly ukryté v realizacích jednotlivých šperkařů a získat o nich přehled vyžadovalo náročný průzkum nebo znalost designérské scény. Stejně tak bylo dosud nemožné prohlédnou a objednat zásnubní a snubní prsteny od designérů online na jednom místě.

Organizace Czechdesign, která s designéry pracuje už od roku 2003, se po loňské výstavě svatebních šperků, která zaznamenala mimořádně pozitivní ohlas, rozhodla projekt rozšířit a jedinečným způsobem podpořit tvorbu lokálních šperkařů. Vydává katalog, spouští e-shop na snoubeni.com a poradenskou službu.

Katalog_02

VěraNováková_fotoPavelKlůs

Katalog na padesáti stránkách představuje výběr téměř stovky originálních prstenů od Nastassie Aleinikavy, studia JA-RA, Kristýny Malované, Věry Novákové, Hany Polívkové, Evy Růžičkové, Adély Schicker, Ondřeje Stáry, Kláry Šípkové a Jana Vlasáka. Každý designér i prsten je jiný, každý je originál, a proto katalog kromě ukázek prstenů přináší i příběh a filozofii jednotlivých tvůrců tak, aby si lidí mohli vybrat přesně ty prsteny, které sedí charakteru jejich jedinečné lásky. Ke koupi je za 190 Kč na e-shopu MILE a Czechdesign.

Organizace na Snoubení pracovala téměř rok a produkci si kompletně zařídila ve své režii. Image fotografie vznikly ve spolupráci s fotografem Janem Hromádkem, originální grafickou podobu dala projektu art-directorka Klára Plicová.   

Tištěný katalog je součástí online projektu, jehož cílem je zásadně zjednodušit cestu zákazníků za vysněným prstenem od designéra. Online platforma snoubeni.com umožňuje získat všechny produktové detaily, možnosti úprav, ceny a přímo prsteny online objednat či si sjednat svatební schůzku plnou inspirace v prodejně. Ta se během několika týdnů přesune z Vojtěšské do Myslíkovy ulice na Praze 1.

Začněte s námi psát příběh svých prstenů od českého designéra.

 AdélaSchicker_fotoLenkaŠulcová

 

JanVlasák_fotoPavelKlůs

HanaPolívková_fotoPavelKlůs

Foto: Archiv Snoubení