ZAUJALO NÁS: Kolekce Pop* by Kubíčková

 

PopbyZuzanaKubíčková_2019_imagefoto_5_kreditAnnaMrazekKovacic

ZUZANA KUBÍČKOVÁ I NOVÁ KOLEKCE I NOVINKA I FASHION I STYL I ŠATY


V rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku představila návrhářka Zuzana Kubíčková novou kolekci své loni uvedené značky Pop by Zuzana Kubíčková. Značka Pop, jejíž název vychází se slova „populární“ nabízí oblíbené modely z návrhářčiny dílny -  střihy, které se osvědčily jí samotné během let praxe, a které u ní často poptávají zákaznice. Současně je Pop také symbolikou toho, že značka, jenž je k dostání převážně online, otevírá pop-up story na nejrůznějších místech. Od uvedení značky loni na jaře se tak zákaznice mohly s Popem setkat například v centru Prahy v kavárně CafeCafe, ale také v centru Chodov či v salonu Stolen. Trvale je značka k dostání v návrhářčině vinohradském showroomu a v brněnském Object concept store.

PopbyZuzanaKubíčková_2019_imagefoto_1_kreditAnnaMrazekKovacic

Na loni uvedený praktický základ ve formě malých černých šatů, pouzdrových sukní, průsvitných topů, cigaretových kalhot či trenčkotu navazuje letošní o poznání uvolněnější kolekce. Rozevláté siluety rovných kalhot s vysokým pasem, plisovaných sukní či univerzálního kabátku / sáčka doplňují upravené střihy z předešlé řady – šaty a sukně mají nyní prodlouženou délku, mikiny a topy nové materiálové zpracování. Celkový look kolekce čítající 25 modelů je ležérnější a mladistvější, přesto se drží základní myšlenky poskytnout netrendový základ šatníku, který může sloužit po mnoho let. Jednotlivé kusy kolekce se přitom dají libovolně kombinovat.

PopbyZuzanaKubíčková_2019_imagefoto_2_kreditAnnaMrazekKovacic.

Barevnost kolekce podtrhuje myšlenku nadčasovosti, snadné nositelnosti a variability – pohybuje se na jemné paletě pudrových až meruňkových odstínů v kombinaci se zelenou a tmavě modrou.

 Od středy 27. 3., je kolekce k dostání online na www.zuzanakubickova.com a na všech aktuálních prodejních místech značky (showroom Zuzany Kubíčkové, Deelive design store, Showroom Luciela Taschen a Object concept store).

PopbyZuzanaKubíčková_2019_imagefoto_6_kreditAnnaMrazekKovacic

PopbyZuzanaKubíčková_2019_imagefoto_4_kreditAnnaMrazekKovacic.

Novou kolekci Pop by Zuzana Kubíčková provází kampaň, jehož stylingu se ujala Jana Kapounová. Autorkou fotografií je Anna Mrázek Kovačič. Modelky Lindu Novotnou (Exit Model Management) a Emily Schopper (Elite Prague) líčila Hristina Georgievska a česala Anna Plačková (Toni&Guy Salon Prague). Poděkování patří také stylistce Kláře Tománkové a hotelu The Emerald Prague.

PopbyZuzanaKubíčková_2019_imagefoto_3_kreditAnnaMrazekKovacic.

Foto: Archiv Zuzany Kubíčkové