Du Coeur - šperky z drahých kamenů a perel doslova "od srdce"

profilovka

DU COEUR | ŠPERKY | DRAHÉ KAMENY | PERLY | TALISMAN | JEDINEČNOST


Du Coeur znamená v překladu „od srdce“ – a stejně tak ke značce přistupuje její zakladatelka Kristýna Černá. S narozením syna a po letech strávených v korporátu se proměňoval celý její život a přišly i nové potřeby. Jednou z nich byla manuální práce, a tak nejprve začala vyrábět náramky, poté náhrdelníky a náušnice. S přibývajícími prodeji a rostoucím povědomím o značce se rozrůstá i tým Du Coeur.

Co si přejete, aby značka v nositelkách zanechala?

Každý produkt je vytvořen s citem, aby se s ním jeho nositelky cítily dobře, a se záměrem být jí osobním talismanem. Důraz je kladený i na pozitivní a osobní přístup ke každému, kdo si šperk kupuje. Každá kolegyně, která u nás pracuje, minimálně jeden šperk vlastní a troufla bych si říct, že je pro každou vzácným předmětem. Je to totiž něco, co nás doprovází každý den a nesejde ostatním z očí.

S jakými materiály pracujete nejvíc?

Pracujeme výhradně s přírodními drahými kameny a zvláštní pozornost věnujeme perlám. V Du Coeur pracujeme nejčastěji s perlou říční. Ve špercích je tento druh perly hojně a s oblibou využíván právě díky rozmanitým barevným a tvarovým možnostem. Miluju perly pro jejich tvarovou jedinečnost, kterou chci ženám připomínat, že každá jsme unikátní a dokonalá přesně tak, jak jsme. A nedá se nezmínit, že perla z módy nevyjde nikdy a je to jeden z nejvíc nadčasových materiálů.

Chystáte něco nového?

Ano, chystáme. Momentálně jsme vynaložili maximální úsilí pro splnění mého osobního snu – otevřít vlastní prodejnu. Místo, ve kterém se odrazí celá filozofie Du Coeur a kde nakupování bude zážitkem, zároveň okamžikem zastavení a uvědomění. Navštívit nás můžete na adrese Myslíkova 9 v Praze 1.

_DSC1211

_DSC0644

_DSC0763

_DSC1249

_DSC1176

_DSC1276

text: redakce | foto: Rozálie Růžičková | partner článku: Du Coeur