Hledáte spřízněné duše na organizaci vaší veselky? Představujeme Báru a Anet z Autentiky!

AutentikaholkyCB-5

AUTENTIKA | SVATBA | VZPOMÍNKA | OKAMŽIK | VÝZNAMNÝ ZÁŽITEK 


Vytvářet ty nejcennější vzpomínky

Společné veselí je jedno velké blaho, které se vzápětí promění v tu nejcennější vzpomínku. Právě na čas strávený v dobré společnosti rodiny či přátel vzpomínáme nejradši. Někdy se přihodí zcela spontánně, větší sešlosti je však potřeba pečlivě zorganizovat a jít tak dobrému zážitku naproti. Přesně pro tyto případy je tu Autentika. Projekt dvou spřízněných duší – Anet a Báry – které již jedenáct let spojuje přátelství a dva roky vášeň pro organizace veselek všeho druhu. Holky z Autentiky se s profesionálním nadhledem postarají o to, aby se každá událost stala významným zážitkem pro vaše hosty. Ať už se jedná o uvolněnou svatbu ve stodole, či piknik v parku pro vaše nejbližší.

Tvořit jedinečné okamžiky

Autentika, jak již název napovídá, vznikla se záměrem tvořit akce, které budou především originální, a ke každému klientovi přistupovat individuálně. Pro Anet a Báru je důležité, aby byly s klientem na stejné vlně. Vzájemný soulad je pro úspěch zakázky nezbytný. „Své klienty si vybíráme srdcem a věříme, že přitahujeme podobné duše, jako jsme my samy,“ vysvětlují tvůrkyně.

Holky milují výzvy a neleknou se ani přání, která se zprvu zdají nereálná – ostatně jen ta jim umožňují posouvat hranice jejich kreativity. Upřednostňují kvalitu před kvantitou a organizují jen tolik akcí, kolik dokážou zaštítit na sto procent. Jsou na všechno dvě, což by se na produkci mohlo zdát málo. Tento fakt však vnímají jako jednu ze svých největších předností, která jim umožňuje navazovat s klienty přátelské vztahy. Na každé události jsou také Anet s Bárou přítomny, aby měly vše pod kontrolou a operativně vyřešily, co je třeba. Odměnou i motivací jim je dobrá atmosféra, která je potvrzením úspěšné akce, a úsměvy lidí, jež si s oblibou užívají zpovzdálí.

Autentika_zari-4

2022-05-09-Nabytkarna-Editorial-Jonatan-Jan-0025

2022-05-09-NABYTKARNA-EDITORIAL-JONATAN-JAN-0001-2

2021_06_editorialAutentika-36

DSC02264-2

text: Klára Opatřilová | foto: Soforever, Jonatan Jan | partner článku: Autentika