ZAUJALO NÁS: Svatba na střeše - Galerie Desítka ve Zlíně

img (166)

ZLÍN I GALERIE DESÍTKA I SVATBA NA STŘEŠE I VEČÍREK V OBLACÍCH


Hledáte nové, neokoukané místo pro váš večírek nebo svatbu? Tak zbystřete. Objevili jsme pro vás totiž novinku! Ve střešních prostorách Obchodního domu Zlín se brzy otevře moderně vybavený prostor pro pořádání svateb a večírků - Galerie DesítkaPrávě se dokončuje finální rekonstrukce nejvyššího poschodí a za pár týdnů se otevřou dveře do oblak veřejnosti. Galerie Desítka je plně prosklená ze tří stran a tím poskytuje dechberoucí výhled na celý Zlín. Pojme přes 200 osob a k dispozici bude hostům i střešní terasa, soukromý lobby bar a foyer. No nezní to skvěle?

006c

sal_003

Sál je vhodný k pořádání oslav, svateb, ale i konferencí, módních přehlídek, koncertů, plesů či firemních večírků. Disponuje moderním technickým vybavením, jako je odhlučnění, ozvučení, možnost zatemnění či projektory. Obrovskou výhodou Galerie Desítky je její geografické umístění. Nachází se totiž v centrum města s výbornou dostupností jak autem, tak i veřejnou dopravou. Přímo u budovy je parkoviště, takže se nemusíte bát, že hosté nebudou mít kde zaparkovat.

Photo_6553909_DJI_309_jpg_4791427_0_2021320181910_photo_original

O provoz Galerie se postará Bistrotéka Valachy, která má bohaté zkušenosti a provozuje v Obchodním domě bistro, kavárnu, bar, kornuterii a pekařský pult. Jejich catering je založen na kvalitních surovinách a nadstandardní péči o zákazníka. Tým Bistrotéky je složen z profesionálních kuchařů, pekařů i cukrářek, takže budete v dobrých rukou.

Galerie Desítka zahájí svůj provoz v červenci 2021. A už přijímají objednávky! Zarezervujte si svůj termín ještě dnes a buďte mezi prvními, kteří uskuteční svou akci v těchto jedinečných prostorách.

OD Zlín_a

foto: Archiv Galerie Desítka, text: Klára Šťastná