ZAUJALO NÁS: Krejčovství GALARD

GALARD_DSC00263 - Adāla Hoffmannov† 

KREJČOVSTVÍ GALARD I SVATEBNÍ OBLEK I OBLEK NA MÍRU I OBLEK PRO ŽENICHA


Nevěstiny šaty jsou často alfou a omegou každé svatby. Vybírat se dá z moře možností, aby si každá nastávající mohla připadat jedinečně svá. Oblečení ženicha je naopak často upozaděno a jak se říká – tak trochu nuda. Jak tedy dodat šťávu a punc výjimečnosti oděvu pro ženicha? Zkuste oblek šitý na míru od krejčovství GALARD. Kdo ještě nezkusil být obskakovaný v přítmí elegantního salonu, neví, o jaký zážitek přichází. Vsaďte se, že kromě perfektního oděvu si odnesete i potěšení z kvalitního servisu.

DSC00298 - Adāla Hoffmannov†

Péče o detail a skutečný zájem o vaši představu ideálního oblečení na ten nejdůležitější den v životě jsou samozřejmostí. Právě spojení dokonalého provedení a osobního přístupu definuje krejčovství GALARD. V jejich salonech v Praze a v Brně všechny látky pocházejí pouze z italských nebo anglických tkalcoven. Kromě výrobců jako jsou Holland & Sherry nebo Harrissons, nabízejí i materiály značky Scabal, která je nejprestižnějším producentem oblekových látek na světě. „Příležitost šít z těchto tkanin je nejenom důkazem kvality naší práce, jelikož Scabal neposkytuje tuto možnost komukoliv, ale také obrovskou výzvou. Některé z textilií se totiž cenově pohybují až v řádech desetitisíců korun za metr.“ říká Adéla Hoffmannová z krejčovství GALARD.

_MG_0428 - Adāla Hoffmannov†

Ať už jste zastánce elegantní černé klasiky nebo si představujete spíše něco extravagantního a odvážného, chtějte kvalitu. Žádný muž by nikdy neměl polevit ze svých nároků a spokojit se s polyesterovým oblekem. Není to přírodní materiál a v létě vytváří stejný efekt jako skleník – propocené kruhy v podpaží jsou tedy zaručeny. V zimě polyester nezahřeje a pohodlně vám v něm také nebude. Oblek by vás neměl omezovat v běžném fungování. Pokud tedy něco nesedí, ozvěte se. Váš krejčí už bude vědět, kde a jak udělat potřebné úpravy, aby vznikl finální výtvor, ve kterém se skutečně budete chtít oženit. „Podstatné je vyjasnit si představy a očekávání. Často jsou to právě nevěsty, které doprovázejí své snoubence a mají ucelenou vizi svatby. Někdy přicházejí ženichové sami a chtějí si nechat poradit. V obou případech jsme plně k dispozici pro výběr toho správného materiálu a střihu. Pokud je čas, doporučujeme si varianty nechat uležet a finálně se rozhodnout za pár dní,“ dodává na závěr Adéla. Vyhotovení obleku trvá 4 až 5 týdnů, tak se do salonu přijďte ukázat co nejdříve, anebo využijte nabídku pro opozdilce — exkluzivní vyhotovení do týdne. Výsledek bude v obou případech zaručeně dech beroucí.

galard

text: Aneta Zamečníková I foto: Marek Sybal a archiv GALARD