3 MINUTY s Kristýnou ze Sweet&Chic Svatba

IMG_9735

SVATBA I SWEET & CHIC SVATBA I KOORDINACE I DEKORACE I SVATEBNÍ DEN


Chceme tě představit. Pověz nám něco o sobě.

Jsem kreativní společenská bytost. Mám ráda kulturu, umění a historii. Jsem narozená ve znamení Vah a o těch je známo, že mají rádi vše krásné. To na mě docela sedí. Mám slabost pro krásné předměty, a proto se je často snažím zakomponovat do svatebního dekoru. Dříve mě hodně zajímala móda, dnes mě daleko více osloví třeba nová kolekce porcelánu nebo skla. Obdivuji ruční práci a tvorbu. To jsou věci, které mají opravdovou hodnotu a my máme štěstí, že v Česku spoustu takových talentovaných tvůrců máme.

Jaký je tvůj rukopis?

Elegance a nadčasovost. Myslím, že mě hodně vystihuje používání nových i starožitných věcí, různé kombinace inventáře, především v dekoru. Mám ráda originalitu a především kvalitu. Proto se vyhýbám umělým materiálům a snažím se zařazovat klasické materiály, jako je sklo, křišťál, kvalitní textilie. Na celkovém výsledku je to pak hodně znát. Pokud je to možné, ráda podpořím českou tvorbu a pořizuji alespoň část inventáře u nás.

Proč svatby?

Svatby jsou a vždy budou slavnostní chvíle, které si žádají adekvátní výzdobu a komplexní přípravu. Baví mě se na nich podílet od samého začátku a vlastně je formovat k dokonalosti a k co nejbližší možné představě snoubenců.  Navíc mě baví pracovat v týmu stejně nadšených a tvořivých lidí. Jedině tak se může člověk profesně posouvat a práce ho pořád naplňuje. Bez toho by to prostě nešlo! (smích)
 

IMG_9736

Chceme vědět víc. Jaké svatby tě baví?

Baví mě poznávat nové prostředí a doladit svatbu tak, aby se na dané místo co nejvíce hodila a podtrhla jeho kouzlo. Nejvíce nadšená ale jsem, když mám tzv. volné ruce. Mohu tak kreativně tvořit, uplatnit různé nápady a propojit vše s ostatními dodavateli. Důvěra klientů mi umožňuje sestavit skvělý tým profesionálů už od samého začátku plánování. Pak jde vše snadno včas a do detailu připravit. Takové svatby mám nejradši. Perfektně připravené a se skvělou partou v zádech.
 

Oblíbená část svatby?

Svatební obřad má samozřejmě jedinečnou atmosféru. Ale pro mě jsou to přípravy nevěsty s ženichem a chystání se těsně před obřadem. Jsou to momenty plné těšení se, očekávání, dojetí a plné milých okamžiků celé rodiny. Tím, že se příprav aktivně účastním, jsem součástí těchto milých momentů. Často si uvědomuji, jaké mám štěstí, že se mohu na tak radostných událostech podílet.

Roční období, které tě nejvíc inspiruje?

Nejvíce mě inspiruje jaro, protože je vše v květu a když všude kolem vidím kvetoucí keře a stromy, tak už je podvědomě vidím na stolech a obřadních místech. (smích) Navíc je to období, kdy se pomaličku rozjíždí svatební sezóna a člověk se po delší době zase těší, jak se vrhne opět naplno do práce.

IMG_9755

Oblíbená prázdninová destinace?

Procestovala jsem kus světa a momentálně mi opravdu hodně chybí moře. Ale prázdniny mám spojené nejvíce s naší krajinou. Daleko více než se zahraničím.  Proto je  pro mě srdeční záležitostí jižní Morava, oblast  Pálavy, Mikulov, Lednicko-valtický areál a celé okolí. Jak se říká, všude dobře, doma nejlíp! (smích)

Nejoblíbenější kniha?

Cesta od Cecilie Sternbergové. Životopisné dílo psané neuvěřitelně čtivou formou, plné faktů a zajímavých informací z poválečného období.
 

Oblíbený film?

Duch.

Pohádka z dětství, kterou jsi měla nejradši?

S čerty nejsou žerty.

Oblíbené jídlo?

Těstoviny na různé způsoby a suši.

Na čem si ujíždíš? (guilty pleasure)

Gumídci! (smích)

Zveme tě na drink, co si dáš?

Cabernet Sauvignon nebo skleničku sektu.

IMG_9836

Označ, co tě vystihuje

ČAJ — KÁVA

PES — KOČKA

RANNÍ PTÁČE — NOČNÍ SOVA

KNIHA — SERIÁL

HORY  MOŘE

IMG_9776

foto: Tereza Heinich I text: Kristýna Kleslová a Klára Šťastná