TIPY NA DÁRKY: šperky Klenota

xmas-package-normal

TIPY NA DÁRKY I VÁNOCE I DÁRKY I NEJEN POD STROMEČEK I KLENOTA


Jaký vánoční dárek by potěšil vaši drahou přítelkyni, maminku nebo kamarádku? Nechte se inspirovat našimi třpytivými tipy na dárky nejen pod stromeček, se kterými nešlápnete vedle!

  

Prsten s diamantovými markýzami

 

Ručně vyráběné zlaté šperky z ateliéru KLENOTA jsou mimořádnou vánoční volbou. Prsten ze žlutého 14karátového zlata zaujme třemi diamanty v nevšedním brusu markýza. Populární je i jako zásnubní či stále oblíbenější „promise ring“. A pokud netrefíte velikost, první výměnu prstenu máte v KLENOTA zdarma.

17 900 Kč, www.klenota.cz

 

prstenklenota

 

 

Náušnice z bílého zlata s brilianty

 

V jednoduchosti je krása. Nadčasové kroužky v bílém 14karátovém zlatě zdobí jemné brilianty s vysokým třpytem. Důležitou předností těchto elegantních náušnic je univerzálnost, dokonale se hodí jak na den v práci, tak na večírek či do divadla. Certifikát pravosti a doživotní čištění získáte od ryze české značky KLENOTA k nákupu zdarma.

19 900 Kč, www.klenota.cz

 

nausnice_klenota

 

Přívěsek Wishbone ze žlutého zlata

 

Darujte svým blízkým amulet štěstí. Vidlicová kost je tradiční symbol optimismu a radosti ze života. V moderním provedení ze žlutého 14karátového zlata věnujete nositelce nejen hřejivé přání štěstí, ale i okouzlující doplněk. V rámci předvánočních nákupů nabízí KLENOTA sto dní na výměnu či vrácení šperku.

5 200 Kč, www.klenota.cz

 

retiez_klenota

text: redakce I foto: archiv KLENOTA