STALO SE: Festival sv. fotografů

VeronikaKovářová4

FESTIVAL I FOTOGRAFIE I WORKSHOPY I SVATEBNÍ FOTOGRAFIE I KNOW-HOW I SDÍLENÍ


Na konci března proběhl v Litomyšli, již 4. ročník dvoudenního Festivalu svatebních fotografů a to jsme si nemohli nechat ujít. A víte co? Byla to PECKA!

Skvělé workshopy a úžasné přednášky vedené zkušenými mentory ze světa (nejen) svatební fotografie doprovázela parádní atmosféra a večírek do svítání. Krédo festivalu  "Amatéři si konkurují, profesionálové pomáhají" jej dokonale vystihuje. Festival umožňuje propojit svět svatebních fotografů a rozšířit obzory, nejen ty Vaše. Poznat nové fotografy, navzájem si poradit a poslat dál své know-how. Načerpat inspiraci, motivaci a posunout se dál. Nespokojit se jen s "dobrou fotkou", ale hledat ve fotkách originalitu a přidanou hodnotu. 

JindraNejedlý1

Změti protichůdných praktických i teoretických názorů a dlouhosáhlé diskuze Vám na festivale mohly napomoct otevřít oči a nabrat nový dech. Mohly Vás motivovat, ale uzemnit. Možná jste díky nim přišli na to, že není jen jedna správná cesta, kterou se můžete vydat. A nebo Vám mohly připomenout, že praxe dělá mistra a vždy je co zlepšovat.

JindraNejedlý2

Možná si projdete lety dřiny tak jako Katka Koncal. Možná do toho půjdete po hlavě jako Ken Pak.  Možná Vás dno nakopne tak jako Jakuba s Pavlínou a možná dojdete až tak daleko, že si smažete z webu své kontaktní údaje jako Martin z Kaco Films. Nicméně po tom, co jste mohli vidět na Festivalu svatebních fotografů budete vědět, že když Vás to baví, stojí to za to.

Bylo to jedinečné, bylo to poučné, bylo to pro dobrou věc a to nejlepší – nebylo to naposledy! My moc děkujeme, že jsme mohli být součástí a už teď se těšíme na další ročník!

VeronikaKovářová5

Foto: Veronika Kovářová a Jindra Nejedlý