ZAUJALO NÁS: Propojení unikátů – Rückl a Korbička

Interier_Ligne Roset_Aneta Zimova (4)

RÜCKL I KORBIČKA I PROPOJENÍ ZNAČEK I MILE MAGAZÍN


Zavzpomínejme v krátkosti na dámskou fotostory v MILE 5. Propojili jsme zde ikonický broušený křišťál od značky Rückl s oslňujícími šperky od Korbičky. Rückla a Korbičku v našich očích spojuje nezaměnitelný design, poctivá ruční práce a především silné emoce. Produkty obou značek spolu ve fotostory dokonale ladily. Moc nás tedy těší, že díky propojení v MILE vznikla mezi značkami další vzácná spolupráce.

IMG_2807

Rückl vytvořil pro Korbičku originální sérii dárků pro ty nejvěrnější zákazníky. Umělecký ředitel Rücklu Rony Plesl navrhl pro Korbičku sněhobílou šperkovnici se zlatým logem. Křišťálový doplněk pro uložení vzácných klenotů věnuje Korbička k nákupu šperků svým nejvěrnějším zákazníkům.

Interier_Ligne Roset_Aneta Zimova (2)

Pokud si u Korbičky zakoupíte zásnubní prsteny, dostanete jako pozornost ikonickou růžovou sklenici. Jako poděkování a dárek ke koupi snubních prstenů na vás čeká výjimečné trojbalení ručně foukaných a broušených sklenic s iniciálami spolu s růžovou sklenicí s logem Korbičky.

Ruckl+Korbicka-2-web-pink

Umělecký ředitel Rücklu Rony Plesl říká ke spolupráci: „Kolekce St. Nicolas od Rücklu byla inspirovaná českým barokem – a právě z těchto tvarů vychází také design šperkovnice pro značku Korbička, která svým stylem ctí řemeslo a tradici stejně jako my.“ Rückl si získal srdce svých zákazníků křišťálovými produkty v tradičním provedení i v moderním designu. Každá sklenička projde ve sklárně Rückl rukama desítek řemeslníků. Každému produktu je věnována speciální péče. I díky tomu se vždy jedná o skutečné originály.

Interier_Ligne Roset_Aneta Zimova (7)

Stejně tak Korbička věnuje pozornost každému detailu. Při výrobě šperků klade důraz na osobní přístup. Návrh šperku i výběr materiálu a drahokamů je přímo s klientem dotažen k absolutní dokonalosti. Výsledkem je jedinečný klenot na míru, který podtrhne nezaměnitelný charakter každé osobnosti. Spolupráce obou značek nás velmi těší a jsme rádi, že jsme stáli na jejím počátku.

Ruckl+Korbicka-6-web

interiérové foto: Aneta Zimová I foto z fotostory MILE: Lucie Urban I studiové foto: archiv Rückl a Korbička I text: Klára Šťastná, MILE