MILE NAJDETE V: Myflowers ve Znojmě

DSC_7541

KDE NÁS NAJDETE | KDE KOUPIT MILE | MYFLOWERS | KVĚTINÁŘSTVÍ | ZNOJMO 


Na místech, kde nás najdete si opravdu zakládáme a jsme moc rádi, že Mile zakoupíte nyní také v květinářství Myflowers – na místě plném čerstvých květin z okolních luk, lesů a hájů. Myflowers si zakládá na hravé květinové vazbě, osobním přístupu, ale taky práci s lokálními květinami. „Spolupracujeme s místními farmáři a část našeho květinového sortimentu je dotvořená samo sběrem," vysvětluje majitelka Klára Jordánová. Dokonce i věnce, dekorace, květináče i drobné šperky vznikají pod rukama malého týmu, který o květinářství pečuje. Hlavní hodnoty, jakožto lokálnost a osobní přístup, jsou tedy propsané téměř do všeho, co v tomto květinářství najdete. 

DSC_6861

Svatební floristika patří mezi významný segment tvorby Myflowers. Ke každé svatbě se snaží přistupovat osobitě a svatební kytici vázat nevěstě tzv. na míru. Nejen vazba kytic je však náplní práce tohoto místa. Myflowers se vám hravě postará i o návrh a realizaci vaši zahrady.

„Vážeme květiny jinak, hravě, využíváme vše kolem nás. Myslím, že díky tomu, jsme získali většinu našich zákazníků."

untitled-9579-2

Květinářství najdete v historickém centru Znojma. O design interiéru se postaralo věhlasné architektonické studio ORA. Prostor s klenutými stropy byl doplněn o konstrukce pro vystavení květin a drobných předmětů. Máte cestu kolem? Stavte pro kytičku a svoje MILE.

za pultem 02

text: Klára Opatřilová | foto:Miloš Gotz a Archiv Myflowers