MILE Vánoce! Nachystali jsme pro vás vánoční sety

balicka11_LEPSi

To bychom nebyli my, abychom si pro vás na Vánoce něco nenachystali! Pokud se s kamarádkou či sestrou veselíte, že nadcházející rok bude svatba nebo jen milujete plánovat oslavy všeho druhu a prahnete po inspiraci, máme pro vás tip na milý dar. V redakci jsme pro tyhle případy připravili speciální balíčky tak, abyste si během svátků mohli listovat stránkami MILE a k tomu ještě něco malého milého navíc.

Velká dávka inspirace a designový skvost k tomu

Pokud silně prahnete po neutuchající inspiraci nebo si před plánováním svatby potrpíte na velkou rešerši, doporučujeme sáhnout po našem největším balíčku, který obsahuje:

  • 4 čísla časopisu MILE č. 13–16, jakožto všechny magazíny, které jsme v letošním roce vydaly,
  • Atlas svatební dodavatelů č. 2 – v pořadí druhý Atlas, který každoročně vydáváme jako přehled svatebních dodavatelů, který souzní s naší redakcí, a díky jeho kapesní velikosti ho během plánování svatby můžete mít všude s sebou,
  • svíčka od Rückla – první skvostnou variantou je svíčka z kolekce Love Letter od sklárny Rückl, která vznikla ve spolupráci se značkou svíček a interiérových vůní Meadows a sklářem Rony Pleslem.

balicky (kopie)

MILE do schránky po celý rok a nohy v teple

Pokud se už teď těšíte na MILE magazíny, které vyjdou příští rok, máme pro vás alternativu dárkového poukazu na roční předplatné MILE. Abychom i tento dar trochu ozvláštnili, přidali jsme k němu trojici našich ponožek JSME. SPOLU. NAVŽDY., které vás mohou hřát hned od Štědrého dne.

IMG_2099

Nejnovější čtení a ponožky pro vás dva

Další možností z kategorie: co naježit, je aktuální číslo časopisu MILE 16, jehož hlavním tématem jsou sny. A k tomu dvoje trojice našich ponožek JSME. SPOLU. NAVŽDY.

BALICKY_MILEAPONOZKY

Dva magazíny a parfémové opojení

Jste fanoušky nejen svateb a oslav, ale i niche vůní? Tento set vás nadchne! Skládá se z posledních dvou čísel MILE (15, 16) a Discovery setu parfémů Oraculum. Set obsahuje 6 × 1 ml různých parfémů této české parfumérské značky, tak abyste měli možnost objevit, která s vámi souzní nejlépe.

balicka11_LEPSi

Nejnovější číslo MILE, přehled svatebních dodavatelů a doplněk na vánoční tabuli

V tomto balíčku si přijdou na své milovníci skandinávského designu. K nejnovějšímu číslu MILE 16 a Atlasu svatebních dodavatelů totiž dostanete svícen z kolekce Kivi návrháře Heikki Orvola. Heikki Orvol je jedním z nejuznávanějších designérů Finska a tyto svícny se staly zcela ikonickými předměty jeho tvorby. Jedná se o svícen z kvalitního tlustostěnného skla na čajovou svíčku, který vznikl hned v několika barevných provedeních. Barvy spolu vzájemně souzní, a proto jde svícny libovolně kombinovat. Ve vašem interiéru tak můžou představovat malou sbírku, kterou každé Vánoce rozšíříte o nový drahokam. 

NAUPRAVU_BALICKY_SVICNY3

Tři magazíny a relaxační olej

Pokud si potrpíte na relaxační koupele, tento balíček s olejem INFINIST 11:11 bude pro vás tou správnou volbou. Balíček obsahuje větší dávku svatební inspirace ve formě MILE magazínu 14, 15, 16 a nardový olej od Oraculum. Oraculum je česká parfumérská značka, která vyrábí parfémy výhradně na olejové bázi, nedávno přišla s dalším blahodárným produktem – relaxačním olejem INFINIST 11:11. Nard je léčivá bylina, která má na náš organismus jak uklidňující, tak posilující účinky, a navíc vás okouzlí svou hutnou a hlubokou vůní.

balicky9

Do Vánoc zbývá několik dní a my pevně doufáme, že jsme vám s našimi tipy na dárky a milými balíčky byli alespoň trochu nápomocní. Až dokončíte poslední objednávky, nezapomeňte se náležitě pochválit za to, že jste zase po roce ustáli předvánoční shon a pokuste se soustředit na tu pravou podstatu.

Za redakci MILE magazínu vám přejeme krásné a klidné dny v obklopení těch, které máte rádi.

text: Klára Opatřilová | foto: archiv Mile magazínu